خانه عناوین مطالب تماس با من

آبسردکن آنی

آبسردکن آنی

ابر برجسب

آبسردکن آنی آبسردکن صنعتی absardkon ساندویچ پانل خنک آبسردکن بدون مخزن ساندویچ پانل سقفی آبسردکن آدمک آدمک ابسردکن البرزدماکاران صنعتی ادمک آبسردکن آنی آدمک

جدیدترین یادداشت‌ها

همه
  • خرید آبسردکن 6
  • خرید آبسردکن آنی آدمک
  • خرید آبسردکن آنی
  • خرید آّسردکن آنی
  • خرید آبسردکن 3
  • خرید آبسردکن آنی
  • خرید آبسردکن 2
  • خرید آبسردکن
  • آبسردکن آنی آدمک
  • ساندویچ پانل صنعتی

بایگانی

  • اردیبهشت 1398 3
  • فروردین 1398 6
  • اسفند 1397 2
  • دی 1397 3
  • آذر 1397 3
  • آبان 1397 6
  • مهر 1397 7
  • شهریور 1397 11
  • مرداد 1397 10
  • تیر 1397 14
  • خرداد 1397 12
  • اردیبهشت 1397 26
  • فروردین 1397 11
  • اسفند 1396 21
  • بهمن 1396 12
  • دی 1396 3
  • آذر 1396 10
  • آبان 1396 9
  • مهر 1396 16
  • شهریور 1396 22
  • مرداد 1396 6
  • تیر 1396 11
  • خرداد 1396 19
  • اردیبهشت 1396 17
  • فروردین 1396 19
  • اسفند 1395 19
  • بهمن 1395 18
  • دی 1395 38
  • آذر 1395 50
  • آبان 1395 9

جستجو


آمار : 27126 بازدید Powered by Blogsky

عناوین یادداشت‌ها

  • آبسردکن آنی آدمک و نیاز مصرف روزانه آب شنبه 9 تیر 1397 13:41
    نیاز روزانه بدن به آب چقدر است در زمینه میزان مصرف مایعات و به‌خصوص آب نظرات متفاوتی وجود دارد ولی در کل می‌شود با توجه به شرایط بیرونی و درونی هر فرد یک سری دستورالعمل‌های خاص تجویز کرد. برای مثال میزان مصرف آب برای افراد ساکن در مناطق خشک و بیابانی در مقایسه با افراد ساکن در مناطق پرباران و مرطوب و سرد متفاوت است؛...
  • آبسردکن و حذف کلر از آب چهارشنبه 6 تیر 1397 11:36
    روش های حذف کلر از آب آشامیدنی همانطور که دانستیم برای ضد عفونی و گند زدایی آب آشامیدنی از روش تزریق کلر در آب استفاده میشود که به دلیل در دسترس بودن کلر و هزینه پایین آن این روش متداول می باشد. از آنجا که مقداری از این کلر در مرحله پایانی یعنی در زمان مصرف آب آشامیدنی در داخل آب باقی می ماند در دراز مدت کلر باقی...
  • ساندویچ پانل آدمک سه‌شنبه 5 تیر 1397 11:29
    ساندویچ پانل دیواری ساندویچ پانل دیواری که یکی از مصالح ساختمانی جدید و مقرون به صرفه بوده و در مجتمع ها و واحدهای تجاری، صنعتی ، خدماتی و مسکونی مورد استفاده قرار می گیرد و امروزه طرفدارن زیادی یافته است. ساندویچ پانل چیست؟ ساندویچ پنل (یا ساندویچ پانل ) ، ساختارهایی با ترکیبات سبک و مرکب می باشند که از دو طرف به دو...
  • آبسردکن آنی آدمک سه‌شنبه 5 تیر 1397 11:15
    نیاز روزانه بدن به آب چقدر است در زمینه میزان مصرف مایعات و به‌خصوص آب نظرات متفاوتی وجود دارد ولی در کل می‌شود با توجه به شرایط بیرونی و درونی هر فرد یک سری دستورالعمل‌های خاص تجویز کرد. برای مثال میزان مصرف آب برای افراد ساکن در مناطق خشک و بیابانی در مقایسه با افراد ساکن در مناطق پرباران و مرطوب و سرد متفاوت است؛...
  • آبسردکن دوشنبه 4 تیر 1397 11:56
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن آنی آدمک دوشنبه 28 خرداد 1397 10:11
    آبسردکن آبسردکن به وسیله ای گفته می شود که آب گرم ورودی را به آب سرد و خنک جهت آشامیدن تبدیل می کند و استفاده از آن ها در شرایط دمایی بسیار بالا مانند اواسط تابستان ضرورت پیدا می کند. اب خنک قابل استفاده برای آشامیدن در مناطق مختلف آب و هوایی دارای شرایط دمایی متفاوتی است. آبسردکن ها باید در مناطق گرمسیر دمای آب خنک...
  • آبسردکن آنی بهداشتی دوشنبه 28 خرداد 1397 09:54
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن آنی و بهداشتی یکشنبه 20 خرداد 1397 11:19
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن آنی یکشنبه 13 خرداد 1397 10:08
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن آنی بدون مخزن شنبه 12 خرداد 1397 11:07
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • نیاز روزانه آب پنج‌شنبه 10 خرداد 1397 09:16
    نیاز روزانه بدن به آب چقدر است در زمینه میزان مصرف مایعات و به‌خصوص آب نظرات متفاوتی وجود دارد ولی در کل می‌شود با توجه به شرایط بیرونی و درونی هر فرد یک سری دستورالعمل‌های خاص تجویز کرد. برای مثال میزان مصرف آب برای افراد ساکن در مناطق خشک و بیابانی در مقایسه با افراد ساکن در مناطق پرباران و مرطوب و سرد متفاوت است؛...
  • آدمک ایرانی آدمک سه‌شنبه 8 خرداد 1397 16:13
    نیاز روزانه بدن به آب چقدر است در زمینه میزان مصرف مایعات و به‌خصوص آب نظرات متفاوتی وجود دارد ولی در کل می‌شود با توجه به شرایط بیرونی و درونی هر فرد یک سری دستورالعمل‌های خاص تجویز کرد. برای مثال میزان مصرف آب برای افراد ساکن در مناطق خشک و بیابانی در مقایسه با افراد ساکن در مناطق پرباران و مرطوب و سرد متفاوت است؛...
  • آبسردکن سه‌شنبه 8 خرداد 1397 15:07
    تهیه آب خنک و سرد برای آشامیدن در گرمای طاقت فرسای تابستان همیشه مورد توجه انسان بوده است. در دوران های قدیم در کشورهایی مانند ایران و عراق خانه ها مجهز به سرداب بودند. مردم با گرم شدن هوا به این سرداب ها پناه می بردند و از آب سرد آن ها برای آشامیدن استفاده می کردند.در آبسردکن های امروزی برای خنک کردن آب از گاز...
  • علم تبرید دوشنبه 7 خرداد 1397 09:20
    تبرید چیست ؟ تبرید عبارت است از جذب حرارت از یک سیال و دفع آن به سیال دیگر (سیال می تواند هوا یا آب ویا هر نوع گاز یا مایع دیگر باشد)می باشد . در کلیه سیستمهای تبرید حفظ سرما مستلزم جذب حرارت از موادی با درجه حرارت کمتر و خارج کردن این حرارت به محیطی با درجه حرارت بالاتر می باشد. تمام سیستم های تبرید تراکمی که جهت...
  • سردخانه صنعتی آدمک دوشنبه 7 خرداد 1397 09:01
    شرکت البرزدماکاران ( آدمک ) در خصوص ساخت سردخانه با سابقه‌ای درخشان و طولانی در زمینه برودت توان ارائه طراحی های دقیق و مناسب برای احداث سردخانه را دارد. آدمک با توجه به تمامی شرایط کارفرما و در نظر داشتن وجدان کاری تجهزات سردخانه شما را با بهترین قیمت و کیفیت ارائه می‌دهد. ساخت سردخانه و مراحل ساخت آن از اهمیت ویژه...
  • آبسردکن آدمک شنبه 5 خرداد 1397 10:51
    تهیه آب خنک و سرد برای آشامیدن در گرمای طاقت فرسای تابستان همیشه مورد توجه انسان بوده است. در دوران های قدیم در کشورهایی مانند ایران و عراق خانه ها مجهز به سرداب بودند. مردم با گرم شدن هوا به این سرداب ها پناه می بردند و از آب سرد آن ها برای آشامیدن استفاده می کردند.در آبسردکن های امروزی برای خنک کردن آب از گاز...
  • آبسردکن بدون مخزن پنج‌شنبه 3 خرداد 1397 12:02
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن صنعتی بدون مخزن دوشنبه 31 اردیبهشت 1397 14:01
    انواع آبسردکن 1. آبسردکن آنی سری دماوند مدل4شیر 2. آبسردکن آنی سری دماوند مدل 2شیر 3. آبسردکن آنی سری مرکزی 4. آبسردکن آنی سری سبو 5. آبسردکن آنی سری سالنی 6. آبسردکن آنی مدل آبشار
  • آبسردکن بدون مخزن یکشنبه 30 اردیبهشت 1397 11:10
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن آنی آدمک بهداشتی و بدون مخزن شنبه 29 اردیبهشت 1397 16:38
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • آبسردکن های صنعتی آدمک شنبه 29 اردیبهشت 1397 09:37
    آبسردکن آبسردکن به وسیله ای گفته می شود که آب گرم ورودی را به آب سرد و خنک جهت آشامیدن تبدیل می کند و استفاده از آن ها در شرایط دمایی بسیار بالا مانند اواسط تابستان ضرورت پیدا می کند. اب خنک قابل استفاده برای آشامیدن در مناطق مختلف آب و هوایی دارای شرایط دمایی متفاوتی است. آبسردکن ها باید در مناطق گرمسیر دمای آب خنک...
  • آبسردکن آنی آدمک چهارشنبه 26 اردیبهشت 1397 09:31
    تهیه آب خنک و سرد برای آشامیدن در گرمای طاقت فرسای تابستان همیشه مورد توجه انسان بوده است. در دوران های قدیم در کشورهایی مانند ایران و عراق خانه ها مجهز به سرداب بودند. مردم با گرم شدن هوا به این سرداب ها پناه می بردند و از آب سرد آن ها برای آشامیدن استفاده می کردند.در آبسردکن های امروزی برای خنک کردن آب از گاز...
  • اهمیت آب در کشاورزی سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1397 14:23
    آب مصرفی برای تولید محصولات مختلف شاید در ابتدا مهم تلقی نشود ولی با تشدید بحران کم آبی در کشور تولید برخی محصولات تحت الشعاع قرار می گیرد. آب مجازی یکی از مقوله های تاثیر گذار بر مصرف آب در کشور به حساب می آید که در صورت عدم توجه در چگونگی مصرف آن می تواند پیامدهای ناخوشایندی برای منابع آبی کشور به دنبال داشته باشد....
  • مقایسه آبسردکن سه‌شنبه 25 اردیبهشت 1397 09:34
    مقایسه دستگاه آبسردکن آنی با آبسردکن های قدیمی 1- مصرف انرژی : 1- 1 اتلافهای حرارتی : در نمونه های قدیمی متأسفانه به علت اینکه لوله های اواپراتور( خنک کننده ) در تماس مستقیم با هوای محیط هستند و اینکه عایقکاری مخازن نگهداری آب سرد به خوبی انجام نگرفته است و حتی در مواردی اصلا وجود ندارد، اتلاف انرژی چشمگیری داریم که...
  • آبسردکن آدمک و بهداشت آب دوشنبه 24 اردیبهشت 1397 10:22
    بهداشت آب بهداشت آب موضوعی بسیار مهم در بهداشت عمومی و مدیریت سلامت می‌باشد. قبل از پرداختن به راه کارهای عملی استحصال، انتقال، بهسازی و توزیع آن لازم است این عنصر حیاتی موثر بر سلامت و مرتبط با توسعه پایدار، شناخته شود . شناخت آب از نظر کیفیت و کمیت و چگونگی حصول آن قدمی اساسی در جهت بهینه سازی مصرف آن می‌باشد. اگر...
  • مصرف آب و محصولات آدمک شنبه 22 اردیبهشت 1397 11:56
    آب مصرفی برای تولید محصولات مختلف شاید در ابتدا مهم تلقی نشود ولی با تشدید بحران کم آبی در کشور تولید برخی محصولات تحت الشعاع قرار می گیرد. آب مجازی یکی از مقوله های تاثیر گذار بر مصرف آب در کشور به حساب می آید که در صورت عدم توجه در چگونگی مصرف آن می تواند پیامدهای ناخوشایندی برای منابع آبی کشور به دنبال داشته باشد....
  • آبسردکن آنی آدمک سه‌شنبه 18 اردیبهشت 1397 15:30
    فواید نوشیدن آب سالم از زمان های دور ، هم قبایل بدوی و هم ملل متمدن، آب را برای درمان به کار می گرفتند. هیدروتراپی در گذشته توسط ایرانی ها ، ژاپنی ها ، مصری ها و یونانی ها با توجه به خواص بسیار آن مورد توجه بوده و فراوان استفاده می شده است. شاید آسان ترین و راحت ترین وسیله ای که ورزشکاران و مردم برای رفع خستگی، کسالت...
  • آبسردکن آدمک دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 14:22
    خواص آب آشامیدنی : پارامترهای قابل لمس در خواص آب آشامیدنی عبارت است از : 1) درجه حرارت آب : آب زیاد سرد اثرات سوء بر دستگاه گوارش انسان دارد و آب با درجه حرارت زیاد حالت بی مزگی دارد و گوارا نیست . مناسبترین درجه حرارت آب بین 12-8 درجه سانتیگراد است . 2) رنگ : آب آشامیدنی باید بی رنگ باشد . در ضخامت های زیاد رنگ آب...
  • حذف کلر از آب آشامیدنی دوشنبه 17 اردیبهشت 1397 13:11
    روش های حذف کلر از آب آشامیدنی همانطور که دانستیم برای ضد عفونی و گند زدایی آب آشامیدنی از روش تزریق کلر در آب استفاده میشود که به دلیل در دسترس بودن کلر و هزینه پایین آن این روش متداول می باشد. از آنجا که مقداری از این کلر در مرحله پایانی یعنی در زمان مصرف آب آشامیدنی در داخل آب باقی می ماند در دراز مدت کلر باقی...
  • آب در کشاورزی یکشنبه 16 اردیبهشت 1397 16:29
    آب مصرفی برای تولید محصولات مختلف شاید در ابتدا مهم تلقی نشود ولی با تشدید بحران کم آبی در کشور تولید برخی محصولات تحت الشعاع قرار می گیرد. آب مجازی یکی از مقوله های تاثیر گذار بر مصرف آب در کشور به حساب می آید که در صورت عدم توجه در چگونگی مصرف آن می تواند پیامدهای ناخوشایندی برای منابع آبی کشور به دنبال داشته باشد....
  • 413
  • 1
  • 2
  • صفحه 3
  • 4
  • 5
  • ...
  • 14