آبسردکن آنی آدمک و سردخانه

تبرید چیست ؟

تبرید عبارت است از جذب حرارت از یک سیال و دفع آن به سیال دیگر (سیال می تواند هوا یا آب ویا هر نوع گاز یا مایع دیگر باشد)می باشد . در کلیه سیستم های تبرید حفظ سرما مستلزم جذب حرارت از موادی با درجه حرارت کمتر و خارج کردن این حرارت به محیطی با درجه حرارت بالاتر می باشد.

تمام سیستم های تبرید  تراکمی که جهت ایجاد سرما بکار گرفته می شوند از چهار قسمت اصلی تشکیل  شده اند. این چهار قسمت عبارتند از1- کمپرسور ،2- کندانسور، 3-شیر انبساط و4- اواپراتور.در کلیه سیستمهای تبرید تراکمی از وجود یک نوع ماده سرمازا (مبرد) در یک مدار بسته نفوذناپذیر استفاده می شود. در این سیستمها عمل سرد کردن به طور پیوسته و متوالی انجام می گیرد(تکرار یک سری عملیات یکنواخت را یک سیکل می نامند). تمام سرد کننده ها بر اساس یک سیکل معین عمل میکنند. در سردکردن با عملیات مکانیکی از یک کمپرسور برای متراکم کردن گازمبرد استفاده می شود و به این ترتیب سیکل حاصله را سیکل تراکمی و گاهی سیکل تراکم تبخیری می نامند.در کمپرسور فشار گاز مبرد بالا   می رود و این اختلاف فشار بین ورود و خروج گاز کمپرسور باعث حرکت گاز مبرد در داخل سیستم می شود . کندانسور وسیله ای است که گاز خروجی از کمپرسور را که دارای دما و فشار بالا می باشد به مایع تبدیل می کند و دمای آنرا کاهش می دهد . شیر انبساط مایع مبرد خروجی از کندانسور را به صورت پودر تبدیل می کند . اواپراتور وسیله ای است که پودر حاصل از وسیله انبساطی را بصورت تبخیر کامل و حالت گازی تبدیل  می کند . شکل زیر اجزای  یک سیستم تبرید نشان می دهد.

تبرید و سردخانه
سیستم تراکمی:

 در کلیه سیستم های سرد کننده تراکمی از وجود یک نوع ماده سرمازا (مبرد) در یک مدار بسته نفوذناپذیر استفاده می شود. در این سیستمها عمل سرد کردن به طور پیوسته و متوالی انجام می گیرد(تکرار یک سری عملیات یکنواخت را یک سیکل می نامند). تمام سرد کننده ها بر اساس یک سیکل معین عمل میکنند. در سردکردن با عملیات مکانیکی از یک کمپرسور برای متراکم کردن گازی استفاده می شود و به این ترتیب سیکل حاصله را سیکل تراکمی و گاهی سیکل تراکم تبخیری می نامند. بکار بردن نام سیستم تراکم تبخیری به این علت است که عمل تراکم بخار وتبدیل آن به مایع سرمازا بوسیله کمپرسور و کندانسور انجام می گردد و به این ترتیب انتقال انرژی حرارتی حاصل می شود.

ماده سرما زا در یک قسمت از سیکل حرارت محیط خود را جذب کرده و در قسمت دیگر آن را دفع می کند . به عبارت دیگر کمپرسور گاز سرمازا را در وضعیتی قرار می دهد که حرارتی را که قبلا و از محیطی با فشار کم جذب کرده بود پس بدهد. چون کمپرسور حرارت را از محیطی به محیط دیگر انتقال می دهد به آن پمپ حرارتی نیز می گویند.
یک سیستم سرد کننده از یک قسمت فشار قوی و یک قسمت فشار ضعیف تشکیل شده است که حرارت از سمت فشار ضعیف گرفته می شود و در سمت فشار قوی دفع می شود
قسمت فشار ضعیف:

در سیکل ماده مبرد یک دوره(سیکل کامل) را مرتبا تکرار می نماید . به این ترتیب که از شیر انبساط حرکت کرده و به طرف اواپراتور می رود و بعد از طریق لوله مکش کوپرسور به کمپرسور می رود از شیر انبساط تا ورودی کمپرسور را قسمت فشار ضعیف گویند مقدار فشار این قسمت به نوع سیستم و دمای ورودی اواپراتور و محیط سرد بستگی کا مل دارد. بایستی در نظر داشت فشار از خروجی شیر انبساط تا کمپرسور ثابت است و این قسمت را قسمت با فشار پا یین یا قسمت فشار ضعیف سیستم می نامند و چون اواپراتور به تنهایی مهمترین قسمت از فشار پایین است به این سبب اصطلاح فشار پایین یا ضعیف اغلب به کویل اواپراتور اطاق مشود.
فشار در قسمت پایین گاهی اوقات فشار عقب نیز نامیده می شود .
قسمت فشار زیاد:
کمپرسور- لوله خروج گاز از کمپرسور- کندانسور- مخزن مایع مبرد و لوله حامل مایع مبرد که قسمت با قیمانده از سیستم تبرید می باشد به نام قسمت فشار زیاد نامیده می شود.

تبرید و سردخانه

بطور کلی سرما را به سه طریق می توان تولید نمود:
الف –سیستم تبخیری          
ب-سیستم تراکمی
ج-سیستم جذبی

یک طبقه بندی روش های اساسی سردسازی به شکل زیر است:

1ــ سردسازی مدار باز

2ــ سردسازی مدار بسته

 3ــ سردسازی به روش های ویژه


1ــ سردسازی مدار باز

وقتی یک تکه یخ را در داخل یک لیوان قرار می دهید تا آب خنک شود.
 با این روش دمای آب از طریق تماس مستقیم سردتر گردیده است. همچنین چنانچه یک تکه یخ را برابر یک پنکه قرار دهید و وزش پنکه را به سمت خود قرار دهید حس می کنید که قالب یخ کمک به خنک تر شدن بیشتر هوا می کند. انتقال غیر مستقیم گرما توسط جسم سوم یعنی هوایی که بین ماده سرد (یخ) و جسمی که می خواهند خنک شود (شما) صورت می گیرد. کولر آبی از همین روش پیروی می کند.


2ــ سردسازی مدار بسته

در این روش گرما را از یک محیط با دمای پایین به یک محیط با دمای بالا انتقال می دهیم در این روش نیاز به کار خارجی داریم.
همان طور که می دانیم گرما از یک محیط با دمای بالاتر به یک محیط با دمای پایین تر به خودی خود انتقال می یابد و نیاز به کار  نیاز به کار داریم ولی چنانچه بخواهیم عکس این کار را انجام دهیم حتما نیاز به کار داریم. (قانون دوم ترمودینامیک)
دمای بالا و پایین را می توان به بالا و پایین یک تپه تشبیه نمود که آب از بالای تپه به پایین به خودی خود سرازیر می شود و حتی می تواند یک توربین را بچرخاند ولی برای انتقال آب از پایین به بالا نیاز به کار داریم.
پرکاربردترین سردسازی با این روش سیستم تراکمی و سیستم جذبی می باشد.

این روش خود به دو دسته کلی مدار بخار و مدار گاز تقسیم می شود.
1ــ2ــ سردسازی با مدار بسته بخار

این روش نیز خود به دو دسته سیستم تبرید تراکمی و سیستم تبرید جذبی دسته بندی می شود.
1ــ1ــ2ــ سیستم تبرید تراکمی

در این سیستم مقداری گرما در اواپراتور جذب و مقدار بیشتری گرما در کندانسر دفع می گردد.
2ــ1ــ2ــ سیستم تبرید جذبی

در اوائل قرن بیستم سیستم تبرید جذبی آب ــ آمونیاک بسیار محبوب بود ولی با توسعه  سیستم جذبی با سیستم تراکمی کاربرد آن کم شد ولی مجددا استفاده آب ــ لیتیوم برماید به دلیل استفاده از گرمای اضافی در محیط های صنعتی و همچنین در جایی که گاز بیش از برق در دسترس است مورد استفاده قرار می گیرد.
2ــ2ــ سردسازی با مدار بسته گاز

زمانی که ما از یک گاز به عنوان سیال در سیکل تبرید استفاده می کنیم ولی گاز تبخیر و تقطیر نمی شود و به همان حالت می ماند آن سیکل را سیکل گاز می نامند. پرکاربردترین گاز در این سیکل هوا می باشد.
3ــ سردسازی به روش های ویژه

روش هایی دیگر نیز برای سردسازی وجود دارند که برخی از آنها بازده کمی داشته و برخی نیز برای سیستم های دمای پایین به کار می  روند. از معروف ترین این سیستم ها می توان سردسازی ترموالکتریک، سردسازی مغناطیسی، سردسازی نوری و سردسازی گرما ــ صوتی را نام برد.

 

نقطه پیوند صنعت تهویه و تولید :

تغییرات دما بسیاری از رفتار محصول به دست آمده را تعیین می کند و در تمامی مراحل تولید اعم از ترکیب و فرم دهی به محصول به ما کمک می کند . صنعت تهویه از آنجایی وارد خطوط تولید شد که پس از افزایش دما نیاز به کاهش و یا کنترل آن بوجود آمد .

تعریف تولید :

 تولید یا فرآوری یا زایش از اصطلاحات علم اقتصاد به معنی تهیه کالا و خدمات مورد نیاز با استفاده از منابع و امکانات موجود است . فعالیت تولیدی سلسله اقداماتی است که برای تبدیل منابع به کالاهای مورد نیاز صورت می گیرد .
امروزه آنچه حائز اهمیت می باشد تولید نیست بلکه تولید مبنی بر روش های مهندسی و تجهیزات کارآمد و سریع است ، که باعث رشد و شکوفایی واحد های تولیدی می گردد .
الزامات تولید از دیدگاه مدیران داخلی :

مطابق دیدگاه مدیران آنچه ضامن ثبات و پیشرفت واحد تولیدی می گردد خودکار بودن سیستم ها ، سرعت بالا ، دقت لازم و عدم وابستگی به عوامل بیرونی می باشد .
روش سیال واسط :

در این روش بنابه دمای خروجی و ورودی به سیستم از راهکارهای زیر و یا ترکیبی از آنها استفاده می کنیم .
1-    حوضچه انتقال حرارت
2-    برج خنک کننده
3-    چیلر و مخزن تبادل

چنانچه دمای سیال خروجی از سیستم بیش از  ˚c75 باشد بایستی از حوضچه انتقال حرارت استفاده شود . این حوضچه ها متشکل از یک سیستم پمپاژ و یک یا چند فواره کف ساز می باشد که با افزایش سطح تماس سیال با هوای محیط باعث کاهش دمای آن می شود . در این روش محاسبه میزان سیال جبرانی بسیار حائز اهمیت می باشد . ابعاد و مشخصات سیستم پمپاژ بستگی به دبی و دمای خروجی سیال از سیستم دارد .    
در صورتی که دمای خروجی سیستم تا ˚c75 باشد بایستی از برج خنک کننده استفاده شود . این برج با استفاده از اختلاف دمای مرطوب محیط و سیال ورودی و گردش اجباری هوا از روی سطوح نازک شده سیال دمای آن را کاهش می دهد . بنابراین دمای سیال خروجی از برج خنک کننده همیشه تابعی از دمار مرطوب محیط خواهد بود .
چنانچه دمای سیال مورد نیاز سیستم نزدیک به دمای مرطوب محیط و یا کمتر از آن باد بایستی از دستگاه های چیلر و مخزن تبادل استفاده گردد . در این روش با استفاده از یک مخزن تبادل و دبی و دماهای مختلف ورودی و خروجی آن می توان به دمای مطلوب سیال واسط رسید .
تجهیزات مناسب روش سیال واسط :

پس از طراحی و انتخاب روش بهینه در خنک سازی سیال واسط انتخاب تجهیزات مناسب بسیار حائز اهمیت می باشد .
خوردگی :

 از آنجایی که واحد های تولیدی عموماً در شهرک های صنعتی مستقر می باشند وجود گازهای آلاینده و خورنده امری اجتناب ناپذیر خواهد بود ، بنابراین پیش بینی تمهیدات لازم برای فلزات و تجهیزاتی که در معرض گرش دائمی و اجباری هوای محیط هستند الزامی است . در این روش تنها کندانسور چیلر های هواخنک در معرض چنین خوردگی خواهند بود ، لذا استفاده از کویل های هیدروفیلیک به دلیل خاصیت ضد خوردگی توصیه می گردد .  
عدم وابستگی :

در واحد های صنعتی عدم وابستگی به کارشناسان بیرونی و یا دور از دسترس بسیار حائز اهمیت می باشد . مطابق میل مدیران تمامی تجهیزات و ادوات تولید می بایست به آسانی و توسط کارشناسان داخلی شرکت قابل عیب یابی و تعمیر باشند و همچنین قطعات یدکی لازم برای این تجهیزات در دسترس باشد . بنابراین استفاده از چیلر های روتین استفاده شده در بخش ساختمانی به هیچ عنوان توصیه نمی گردد ، چیلر های بخش تهویه ساختمانی به دلیل حجم بالای تولید و قیمت تمام شده کمتر توسط کارخانجات مجهز به بورد الکترونیکی و تجهیزات الکترونیکی منحصر به فرد همان شرکت می باشند . بنابراین عیب یابی و تعمیر اینگونه چیلر ها صرفاً‌توسط شرکت فروشنده انجام خواهد شد . این امر به دلیل دسترس نبودن شرکت وارد کننده و یا عدم موجودی قطعه مورد نظر مورد دلخواه مدیران نخواهد بود .
افزایش ضریب ایمنی سیستم تبرید :

در واحد های صنعتی اختلال در سیستم خنک کننده به منزله اختلال و یا تعطیلی خط تولید می باشد ، و تعطیلی خطوط تولید در مدت زمانی هر چند کوتاه می تواند ضررهای قابل توجهی را به شرکت ها وارد کند ، بنابراین در استفاده از سیستم های تبرید پیش بینی مدار رزرو و یا استفاده از دو مدار مجزا و تعداد بیشتری از کمپرسورها توصیه می گردد .
بر اساس مطالب فوق و تحقیقات میدانی به این نتیجه رسیدیم که طراحی و ساخت سیستم های خنک کننده واحد های صنعتی مقوله ای مجزا از سیستم های تهویه مطبوع می باشند و بایستی با ملاحضات خاص خود به آنها نگریست .

برچسب ها : آبسردکن آنی آدمک ، آبسردکن صنعتی ، آبسردکن مقاوم ، آبسردکن صنعتی ، سیستم خنک کننده آنی ، سیستم خنک کننده صنعتی ،البرزدماکاران ، آبسردکن دو شیر ، آبسردکن چهار شیر ، آبسردکن مرکزی ، آبسردکن سه شیر ، آبسردکن پنج شیر .

نیاز روزانه بدن به آب

نیاز روزانه بدن به آب چقدر است


در زمینه میزان مصرف مایعات و به‌خصوص آب نظرات متفاوتی وجود دارد ولی در کل می‌شود با توجه به شرایط بیرونی و درونی هر فرد یک سری دستورالعمل‌های خاص تجویز کرد. برای مثال میزان مصرف آب برای افراد ساکن در مناطق خشک و بیابانی در مقایسه با افراد ساکن در مناطق پرباران و مرطوب و سرد متفاوت است؛ همین‌طور هم می‌شود برای افراد مختلف که در رشته‌های متفاوت فعالیت دارند نظر داد. برای مثال افراد کارگر در معادن میزان مصرف آب برای آن‌ها با افراد شاغل در ادارات متفاوت است. روی‌هم‌رفته دستورالعمل کلی که دراین‌باره وجود دارد بدین گونه است که میزان متوسط مصرف آب برای مردان حدود 3  لیتر باید باشد و این میزان متوسط مصرف برای خانم‌ها بایستی در حدود 2.2 لیتر باشد. البته باز هم تأکید می‌کنیم این میزان با توجه به شرایط تغییراتی خواهد داشت که در ادامه به بررسی آن‌ها می‌پردازیم.

چگونه بایستی مطمئن شویم که میزان مناسب از مایعات را مصرف کرده‌ایم؟


فرض کنید که شما در روز به‌صورت تقریبی برای مدت 16 ساعت بیدار هستید،در نتیجه شما بایستی در آن روز در حدود 140 تا 190 میلی‌لیتر آب در هر ساعت بنوشید! شاید این مقدار در نگاه اول زیاد به نظر برسد ولی این رقم در برابر دیگر بررسی‌های انجام‌گرفته از میزان کمتری برخوردار است. در کل اگر شما دسترسی آسان به آب داشته باشید (مثلاً آبسردکن و یا بطری‌های آماده آب و…) مصرف این میزان آب برای شما سخت نخواهد بود. ت
حقیقات نشان می‌دهد که بسیاری از افراد آب به‌اندازه کافی مصرف نمی‌کنند و به‌اصطلاح دچار کم‌آبی هستند که ریشه‌یابی این قضیه موارد متعددی از دلایل و مستندات را نشان می‌دهد ولی عمده‌ترین آن‌ها را می‌توان به عدم علاقه افراد به مزه آب نسبت داد که راه‌حل آن نیز در این است که یاد بگیریم که آب را دوست داشته باشیم. البته راه‌حل‌های زیادی برای برطرف کردن این قبیل مشکلات وجود دارد که بهترین آن‌ها استفاده از موادی است که دارای مقدار زیادی آب باشد که بدن انسان بتواند با کمک این مقدار آب این کمبودها را جبران کند. هندوانه و انواع میوه‌های تابستانه و حتی زمستانه از این قانون پیروی می‌کنند و مصرف آن‌ها به برطرف کردن کمبود آب بدن تا حد زیادی کمک می‌کنند. البته پیشنهاد دیگری که در این زمینه می‌شود داد همراه داشتن همیشگی یک بطری آب قابل پر کردن است زیرا همراه داشتن این‌گونه بطری‌ها به ما در مصرف آب بسیار کمک می‌کند.

اگر به‌اندازه کافی آب مصرف نکنیم چه اتفاقی می‌افتد؟


همان‌گونه که گفته شد مصرف بیش از حد آب می‌تواند آسیب‌زا باشد ولی چیزی که قطعی است مصرف کم آب بسیار مضرتر و آسیب‌زاتر است. همان‌گونه که میدانید آب در هضم غذا و حفظ و شادابی پوست و مو مؤثر است، به شما احساس سیری می‌دهد که نتیجه آن کمتر خوردن غذا و تناسب‌اندام است. حفظ سلامت و کارایی کلیه‌ها، کمک به دفع سموم از بدن، از طرف دیگر عدم مصرف آب کافی باعث کاهش توانایی و سطح انرژی در بدن می‌شود و این قضیه عامل در خستگی زودرس است.
دکتر پم دراین‌باره می‌گوید که کم بود آب موردنیاز بدن باعث خستگی زودرس و همچنین اختلال درروند پمپاژ خون در بدن توسط قلب می‌شود و همچنین این کم بود آب باعث کاهش انرژی مؤثر در بدن می‌شود که بیشترین آسیب دراین‌باره متوجه ماهیچه‌ها است. مخصوصاً زمانی که در ورزشگاه در حال ورزش هستید برای بالا بردن راندمان بدن بایستی حتماً میزان مناسب آب را مصرف نمایید وگرنه در غیر این صورت دچار مشکلات حاد می‌شوید.
و در پایان بایستی به این موضوع اشاره ‌کنم که جدای مصرف کافی و مناسب آب برای هر شخص بایستی این نکته را نیز در نظر بگیریم که می‌شود بدون مصرف کافی آب به فعالیت‌های روزانه خود پرداخت و بعضاً آن‌ها را به اتمام نیز رساند ولی بایستی در نظر داشت که شخص در طول انجام آن پروژه احساس خوب نخواهد داشت و خستگی ناشی از آن بی‌آبی می‌تواند دامن‌گیر کیفیت کار شود. لذا توصیه می‌شود که تا آنجا که امکان دارد عادات نوشیدن آب را به‌طور کامل در خود اصلاح کنید تا علاوه بر داشتن روزی پرانرژی از انجام فعالیت‌های روزانه خود نیز لذت ببرید و امکان شاد زیستن را حداقل از نظر عوامل درونی برای خود تا حد امکان فراهم سازید.

آبسردکن آنی (ANI)


این نوع آبسردکن در سال ۲۰۰۷ میلادی اختراع و ثبت گردید. سیستم خنک‌کننده مورد استفاده همان پمپ حرارتی یا سیکل یخچال است اما امکانات ذخیره انرژی در سیستم تعبیه گردیده‌است و منبع آب آشامیدنی که در مواردی منبع تجمع آلودگی هاست حذف گردیده‌است. در این نوع از آبسردکن آب به صورت لحظه‌ای (آنی) خنک می‌گردد از همین روی با افزایش نرخ مصرف آب دمای آب افزایش نمی‌یابد لذا در ساعات پیک مصرف آب سرد نیز دمای آب ثابت و بین ۱۳–۹ درجه سانتیگراد می‌باشد.
همچنین بااین سیستم امکان لوله‌کشی آب خنک به نقاط مختلف میسر می‌باشد به عبارتی در اماکن بزرگ که احتیاج به ارائه آب خنک در چند نقطه احساس شود، مانند ساختمانهای چند طبقه، می‌توان از این سیستم به عنوان پکیج آب سرد مرکزی بهره برد و با لوله‌کشی و طراحی چشمه آب را انتقال داد زیرا بر خلاف دو نوع یادشده فشار آب خروجی به فشار استاتیکی منبع وابسته نیست.
آبسردکن آنی
 
این محصول یکی از افتخارات در صنعت سرمایش ملی است که از سال 1386 توسط شرکت دماکاران اختراع و به ثبت رسیده و انحصار آن 20 سال در اختیار این شرکت میباشد.
آبسردکن های آنی فاقد مخزن بوده و از آب لوله کشی تغذیه می کنند.این امر باعث جلوگیری از رشد و نمو باکتری ها، انگل ها و میکروارگانیزم ها شده و با جلوگیری از انباشت رسوبات بی نیاز از تمیزکاری مخزن می باشد.
شرکت البرز دماکاران انواع آبسردکن های آنی را در قالب سری ها و مدل های مختلف به شرح زیر طراحی و تولید کرده است.
کیفیت برتر تولید امروز، از دیروز سر منشا رشد و توسعه شرکت قرار گرفته و مصرف کنندگان محترم نیز این امر را کاملا حس کرده اند .
امید است که بتوانیم با پیشرفت روز افزون و استفاده از بهترین کیفیت قطعات، پاسخگوی نیاز مصرف کنندگان عزیزمان باشیم..
سردخانه
شرکت صنعتی البرز دماکاران" افتخار دارد با سابقه ای درخشان همواره سهم کوچکی در شکوفایی صنعت ایران داشته است.
کادر مجرب این گروه صنعتی اجرای انواع سردخانه را در کلیه استانهای سراسر کشور با بهترین کیفیت در اسرع وقت تضمین می کنند.
ایجاد محیط ایزوله در ابعاد مناسب، اولین قدم در ساخت سردخانه می باشد.
 
 نوع فعالیت :

    مشاوره ، فروش ، ساخت و نصب و سردخانه صنعتی (تا ۵۰۰۰ تن) و نیمه صنعتی و تجاری
    تعمیرات و عایقکاری انواع سردخانه های صنعتی و نیمه صنعتی
    پوشش و عایق بندی سالن های تولید با ساندویچ پانل و پلاستوفوم  
    طراح و مجری سیستمهای برودتی
    راه اندازی آشپز خانه های صنعتی
    سردخانه های ثابت و متحرک
    چیلر

حوضه فعالیت :

      کارخانجات تولید و بسته بندی فر آورده های گوشتی (گوشت و مرغ)
     کارخانجات لبنی و تولید بستنی
     کشتارگاه ها
     فروشگاهها و مراکز پخش موادغذایی                    
    سردخانه نگهداری میوه
    انبارهای دارو و بانک خون

 
 انواع سردخانه :

      تونل انجماد  .......( منهای ۳۵ درجه)  Tunnel freezing
     تونل انجماد فوق سریع    IQF    
     سردخانه زیرصفر .( منهای ۱۸ درجه)
     بالای صفر ..........( صفر تا  ۴ درجه)

سردخانه انواع و اقسام متفاوتی دارد و دارای کاربری های بسیار متفاوت در صنایع مختلف می باشد . تولید و ساخت انواع سردخانه دارای تکنولوژی خاص و بسیار پیچیده است و زمان زیادی لازم می باشد تا یک گروه تولیدی توانای علمی و عملی و محاسباتی لازم را برای ساخت انواع و اقسام سردخانه به دست آورد.
از انواع مختلف سردخانه برای نگه داری موادغذای و پروتئینی و یا برای نگه داری سیفی و حتی برای فعالیت های آزمایشگاهی و نگه داری گل و گیاه و... استفاده می شودند.
سردخانه محلی است که در فضای داخلی آن دمای متفاوت و کنترول شده حاکم بوده و دمای داخلی آن روی یک میزان دلخواه به صورت ثابت نگه داشته می شود. سردخانه‌ ها در کاهش ضایعات محصولات کشاورزی نقش کلیدی دارند.

از میان روش های مرسوم سه راهکار زیربا در نظر گرفتن کیفیت ایزولاسیون، بهداشت و عمر محصول توسط شرکت پیشنهاد میگردد:
1. کانکس یکپارچه
2. ساندویچ پانل پلی یورتان
3. ایزولاسیون ساختمان های سنتی
دستگاه های سفارشی
 
شرکت البرز دماکاران به منظور حفظ رضایتمندی مشتریان، امکان تولید محصولات خود را مطابق با نیاز مشتریان فراهم کرده است.
برای این منظور کافیست با کارشناسان فروش دماکاران تماس حاصل فرمائید و ضمن توضیح محصول موردنظرتان، از نحوه تولید و زمان تحویل آن آگاهی یابید.
به عنوان مثال می توان موارد زیر را در مورد آبسردکن های سفارشی منظور کرد:
    آبسردکن های سفارشی را از لحاظ قدرت کمپرسور می توان تا حداکثر 4 اسب بخار طراحی نمود.
    جنس بدنه ی آبسردکن های سفارشی می تواند از استیل و گالوانیزه باشد که توسط شرکت ساخته می شود و یا از سنگ ، کاشی و بتن از پیش ساخته شده باشد. به این معنی که سفارش دهنده می تواند یک آبخوری بتنی با روکش سنگ یا کاشی بسازد و فضایی را جهت قرارگیری تجهیزات آبسردکن پیش بینی کند.
    تعداد شیرهابرحسب میزان مصرف و ظرفیت تولید می باشد،در این مورد بایدباکارشناس فنی مشورت شود.
شرکت البرزدماکارن با بیش ازچهل سال تجربه و خدمت در عرصه صنعت سرمایش
کارخانه البرز دماکاران در 60 کیلومتری شرق تهران در شهرک صنعتی دماوند در عرصه ای به وسعت 2700 مترمربع شامل 1700 متر مربع سالن های تولید وفضای اداری واقع شده است.
 
این شرکت از سال 1380 در محل فوق با هدف امکان دسترسی به نیروی متخصص و مهندسین با تجربه در تهران تاسیس گردیده است. ماشین آلات اصلی خط تولید ما تماما از کشورهای اروپای غربی تهیه می گردد.
•     تولیدات شرکت به شرح ذیل می باشد:
1. انواع ساندویج پانل با ضخامت 2 الی 15 سانتی متر با دستگاه تمام اتوماتیک اروپای غربی، های پرشر(فوم تزریقی) جهت انواع سردخانه های زیر صفر و بالای صفر و انواع کانکس سرد، اطاق های ایزوله ، ساختمان سازی ، مواد غذایی ، دارویی و غیره.
2. آیس بانک
3. شیرسردکن
4.دستگاه تزریق پلی یورتان
5. انواع آب سردکن آنی در سایز و اندازه های مختلف جهت ادارات ، مدارس ، کارگاه ها ، معابر عمومی ، ورزشگاه ها و اماکن پرتردد...
این محصول یکی از افتخارات در صنعت سرمایش ملی که از سال 1386 توسط شرکت دماکاران اختراع و به ثبت رسیده و انحصار آن 20 سال در اختیار این شرکت می باشد.
آبسردکن های قدیمی، هم زمان با شروع دوره گرما به برق متصل شده و تا پایان این دوره با اتصـال دائم ، به مصرف انرژی برق می پردازند و این مصرف انرژی به دلیل عدم استاندارد سازی دستگاه در 24 ساعت شبانه روز برقرار بوده و حتی در روزها و ساعاتی که عملاً از دستگاه برای برداشت آب خنک مراجعه ای صورت نمی گیرد ، تغییر و یا کاهشی نیز در مصرف برق ایجاد نمی شود. با یک جمع و تفریق ساده و با در نظر گرفتن این که بیشتر نقاط کشور ما در منطقه گرم و خشک قراردارد و به طور نسبی 6 ماه از سال را با گرمای بین 30 تا 50 درجه سانتیگراد می گذراند، می توان مقدار مصرف انرژی برق و میزان هدر روی آن را محاسبه کرد.
شرکت دما کاران این افتخار را دارد که با اختراع نسل جدید آبسردکن توانسته مشکل بهداشت، صرفه جویی در انرژی برق و آبسرد دائمی را با تلاش و پشتکار حل نماید.
ضمناً دستگاه آبسردکن آنی در کلیه ایستگاه های راه آهن کشوری و ترمینالهای شمال، جنوب، شرق و غرب تهران، تعداد زیادی از کارخانجات استانهای مختلف، دانشگاه ها، فرودگاه ها، بیمارستان های دولتی و خصوصی، شهرداری های مناطق مختلف، شرکت های نفت و گاز، پایانه های مرزی، استخرها و اماکن ورزشی-تفریحی، آموزشگاه ها و مدارس، اماکن توریستی و تجاری، صنایع و کارخانجات، اماکن مذهبی و بقاع متبرکه، سازمان ها، اداره جات و ارگان های مختلف نصب شده و در حال استفاده می باشند.

آبسردکن آنی آدمک
 

یخ
یخ عبارت است از حالت جامد آب که چگالی ان ۰/۹ گرم در سانتیمتر مکعب است و به همین جهت در مقایسه با شکل ابگون ان (با چگالی ۱ گرم در سانتیمتر مکعب) سبک تر بوده و حالت شناور پیدا می‌کند. نقطه انتقال میان آب جامد و مایع در فشار، یک اتمسفر صفر درجه سانتیگراد و همچنین با صفر درجه سلسیوس تعریف می‌شود. یخ فرم جامد آب است. تقریباً حدود یک درصد سطح زمین به وسیلهٔ یخسارهای وسیعی مانند نواحی قطب جنوب و گروئنلند پوشیده شده که ضخامت انها در بعضی از ۲۰۰۰ متر تجاوز می‌کند. یخ همچنین به شکل بلورهای کوچکی مانند ذرات برف و تگرگ وشبنم یخ زده دیده می‌شود. یخ با افزایش فشار دمای انجماد کاهش می‌یابد. در یخ مولکول‌های آب با پیوندهای هیدروژنی به همدیگر پیوسته‌اند.
تولید یخ به صورت صنعتی در کشورهای توسعه یافته ، در ابتدای قرن بیستم شروع شد ولی در ایران در ابتدای دهه 50 خورشیدی صنعت تولید یخ از حالت طبیعی ( تولید یخ در یخچال های طبیعی ) به حالت صنعتی تغییر کرد. تولید یخ صنعتی ، با استفاده از آب چاه و پس از افزودن کلر ، به عنوان ماده ضد عفونی کننده به آب و استفاده از حوضچه های آب نمک و کندانسورهای آمونیاکی ، انجام می شد . در دهه های اخیر و به دلیل ازدیاد بی رویه جمعیت ، آب های سطحی و سفره های آب زیرزمینی به شدت آلوده شد و به تبع آن ، یخ های تولیدی از این آب های آلوده ، آلوده به انواع میکروب ها و آلاینده های شیمیایی شدند . در کشورهای توسعه یافته در نیمه های قرن بیستم و به دلیل افزایش نیاز به یخ خوراکی و به دلیل اهمیت روزافزون مقوله بهداشت و سلامت جامعه ، دستگاه های تولید تمام مکانیزه یخ ، برای تولید یخ لیوانی بهداشتی و بدون دخالت دست ، توسعه یافت و نسل جدیدی از یخ تولید شد.


یخ

مزایا ساندویچ پانل ها

مزیت‌های پانل‌های ساندویچی برای مصارف ساختمانی:

 

 

آنچه پانل‌های ساندویچی را به عنوان گزینه‌های مناسب در ساختمان‌سازی کشورهای جهان مطرح ساخته است به شرح زیر است:

--) سبکی فوق‌العاده

به علت استفاده از مواد سبک در هستة این پانل‌ها، وزن پانل به شدت کاهش می‌یابد. یک دیواره ساندویچی در مقایسه با نمونه مشابه سیمانی یا آجری گاه تا50 برابر سبک‌تر است. این مسئله به ویژه در سبک‌سازی بنا، مقابله با زلزله و کاهش هزینة زیرسازی بسیار مهم است.

--) مقاومت بالا

علی‌‌رغم سبکی فوق‌العادة پانل‌های ساندویچی، این محصولات مقاومت فوق‌العاده‌ای در برابر انواع بارهای فشاری و ضربه‌ای دارند. این پانل‌ها نیروی وارده را به خوبی جذب کرده و مقاومت بالاتری نسبت به چوب از خود نشان می‌‌دهند. این مسئله در ساخت دیوار‌ه‌ها و سقف‌های کاذب از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است. این قبیل پانل‌ها بر خلاف دیوار‌ه‌های متداول بتنی در برابر رطوبت هوا و شرایط خورنده محیطی دچار آسیب‌های ناشی از خوردگی نمی‌شوند (مقاومت در برابر خوردگی و پوسیدگی). این مسئله باعث حداقل شدن هزینه تعمیرونگهداری می‌گردد. در مقایسه با پارتیشن‌های چوبی این پانل‌ها از طول عمر چندین برابر در محیط‌های مرطوب برخوردارند. همچنین به علت عدم پوسیدگی، از نظر بهداشتی نیز مطمئن بوده و جای نگرانی برای تجمع میکروب در ساختمان باقی نمی‌گذارد.

پارا مترهای معماری:

انعطاف پذیری پانلهای 3D قبل از بتن پاشی سبب می شود بتوان طرح های مختلف مورد نظر مهندسان معمار را فراهم نمود، همچنین ضخامت کم اشغال شده توسط دیوارهای پانلی سبب ایجاد فضای مفید بیشتری در ساختمان می گردد.

صرفه جویی در مصرف انرژی :

وجود لایه پلی استایرن در داخل پانل های سقفی و دیواری موجب انتقال کمتر حرارت و برودت  از فضایی به فضای دیگر شده و از هدر رفتن انرژی جلوگیری می نماید که این مقوله در سیاست گذاری های کلان حائز اهمیت است. میزان این ایزولاسیون حرارتی و برودتی بسته به ضخامت لایه پلی استایرن و دانسیته آن و همچنین ضخامت لایه های بتنی ، قابل تغییر می باشد.

کاهش جرم ساختمان :

با توجه به نقش سازه ای پانل ها در ساختمان، جرم محاسباتی ساختمان نیز به میزان قابل توجهی کاهش می یابد.

عملکرد سازه ای :

اتصال پانل ها به یکدیگر و یا سقف فونداسیون به نحوی پیش بینی شده است که پیوستگی کامل بین اعضای سازه ای به وجود می آید ، همچنین ایجاد اتصالات خطی در محل تلاقی پانل های سقفی و دیواری سبب توزیع یکنواخت نیروی اعمال شده در دیوارهادر مقایسه با اتصالات گرهی می گردد، لذا مقاومت آن در برابر بارهای افقی ( باد و زلزله ) مطلوب می باشد

صرفه جویی در مصرف مصالح ساختمانی :

با استفاده از پانل های سبک مذکور برای ساخت دیوارها سقف ها و پله ها در ساختمان های کوتاه 2 طبقه نیاز به استفاده از اسکلت فولادی و یا بتن آرمه نمی باشد، بنابراین صرفه جویی قابل ملاحظه ای از نظر مصرف مصالح ساختمانی به خصوص فولاد در ساختمان ها می شود . ضمناً در صورت اجرای صحیح سقف ها و دیوارها ، پوشش های نازک کاری در اینگونه سیستم ها در مقایسه با روش های سنتی کمتر بوده و از این لحاظ نیز صرفه جویی در مصالح ساختمانی به عمل می آید

سرعت در اجرا :

با توجه به سبک بودن پانل ها حمل آنها ار کارخانه به محل کارگاه ساختمانی با سرعت و سهولت  انجام شده و در کارگاه نیز نصب قطعات نیاز به جرثقیل و وسایل خاصی نداشته و از طریق کارگران ساختمانی به سادگی انجام می شود . سبک بودن و سهولت در جابجایی  و نیز سادگی نصب قطعات و نیز بزرگ بودن ابعاد پانل ها زمان انجام کار و نیروی انسانی مورد نیاز را کاهش می دهد

مقاومت در برابر آتش سوزی :

به دلیل وجود لایه های بتن در دو طرف پانل ها ، مقاومت خوبی در برابر آتش سوزی دارند ، همچنین پلی استایرن مورد استفاده در تولید این پانل ها از نوع غیر قابل اشتعال می باشد و از انتشار آتش جلوگیری می نماید.

تاسیسات ساختمانی :

با استفاده از این پانل ها ، لوله های تاسیساتی قابل نصب در زیر شبکه مفتولی داخلی دیوارها بوده و همزمان با نصب پانل ها می توان بخش های تاسیساتی را نصب و آماده بهره برداری نمود

حوادث غیر مترقبه :

ساخت سریع ساختمان های یک طبقه با این سیستم، امکان اسکان آسیب دیدگان ناشی از حوادث غیرمترقبه مانند سیل و زلزله را در زمان کم فراهم می سازد.

مقاله ورق گالوانیزه


    کاربرد : از آهن گالوانیزه در ساختن لوازمی مثل آبسردکن، لوله بخاری ، کانال کولر ، کابینت آشپزخانه ، شیروانی منازل ، لوله‌های آب و هر جا که احتمال خوردگی آهن و خسارت وجود دارد، استفاده می‌شود. اصطلاح فولاد (Steel) برای آلیاژهای آهن که تا حدود ۱،۵ درصد کربن دارند و غالبا با فلزهای دیگر همراهند، بکار می‌رود. خواص فولاد به درصد کربن موجود در آن ، عملیات حرارتی انجام شده بر روی آن و فلزهای آلیاژ دهنده موجود در آن بستگی دارد.

۱-هزینه کمتر: برای انجام عملیات گالوانیزینگ، در مقایسه با سایر روشهای معمول جلوگیری از خوردگی، نیاز به هزینه کمتری خواهد بود.

۲-هزینه کمتر برای تعمیرات و نگهداری: حتی در شرایطی که انجام عملیات گالوانیزینگ در مقایسه با سایر روشهای جلوگیری از خوردگی، هزینه برتر است، اجرای آن به دلیل عدم نیاز به تعمیرات پرهزینه‏، توصیه می شود.

۳-طول عمر زیاد: طول عمر ورقهای پوشش داده شده با روی‏ در محیط های کاملا خورنده، در حدود ۲۰ تا ۳۰ سال است

۴-اعتبار: استانداردهای مختلف در خصوص گالوانیزینگ ورقهای فولادی، درزمینه ایجاد پوششهای نازک بحث می کنند و این نشان دهنده آن است که طول عمر و نحوه عملکرد لایه روی‏، برای مصرف کننده قابل اعتماد است

۵-دوام پوشش: پوشش ایجاد شده از طریق گالوانیزه به دلیل داشتن یک ساختار متالورژیکی خاص، دارای مقاومت مناسب در برابر صدمات مکانیکی، سایش و خوردگی خواهد بود

۶-محافظت در برابر صدمات محیطی به صورت اتوماتیک: پوششهای گالوانیزه به دلیل آنکه در فولاد نفوذ کرده و به عنوان کاتد عمل می کنند، به همین دلیل خواهد توانست مقاطع ریز موجود در روی سطح فولاد را در برابر صدمات محیطی و خورندگی، محافظت نمایند

۷-محافظت کامل: پوشش ایجاد شده می تواند کلیه نقاط و سطوح فولاد را اعم از گوشه ها، جاهای کوچک و فرورفتگیها پر نموده و از خوردگی آنها جلوگیری کند. در این زمینه هیچ پوششی بهتر از پوشش گالوانیزه عمل نخواهد کرد

۸-بازرسی آسان: پوشش گالوانیزه را به راحتی و بدون نیاز با هیچ آزمایش مخربی و تنها از طریق چشم می توان کنترل و بازرسی نمود (در شرایط خاص که نیاز به ارائه تضمین برای کنترل کیفیت است، نیاز به آزمایشهای مخرب می باشد)

۹-رسیدن به هدف در زمان کوتاه: در صورتی که نیاز باشد از ورقهای گالوانیزه در محل استفاده شود، در این حالت نیاز به صرف زمان برای آماده سازی سطح، رنگ کردن و یا بازرسی نخواهد بود

۱۰-محافظت کامل توسط پوشش گالوانیزه: پروسه گالوانیزه وابسته به شرایط آب و هوائی نمی باشد

 گالوانیزه با روش غوطه وری گرم چیست ؟

 

فرایند خوردگی در مجاورت آب ، اکسیژن و سایر عناصر خورنده موجود در محیط ، که بر سطح فولاد نفوذ می کنند ، تشدید می شود ،حبابهای ناشی از زنگ زدگی سریعاً رشد کرده و زمانی که این حباب ها می ترکند ،آثار زنگ زدگی بر سطح آهن در اندازه های مولکولی تشکیل شده ، که بصورت متالورژیکی به سطح ورق می چسبند و مانع از پیشروی سریع فرایند خوردگی شده و منجر به محافظت فولاد در برابر خوردگی می شود.
تاریخچه گالوانیزه به سال ۱۷۴۲ ، زمانی که یک شیمیدان فرانسوی به نام ملوین در سمیناری روشی را برای پوشش آهن با فروبردن آن در مذاب روی ارایه کرد ، بر می گردد . در سال ۱۸۳۶ یک شیمیدان فرانسوی دیگر به نام سورل ، به روشی برای پوشش آهن با روی ، بعد از تمیز کردن اولیه آن با اسید سولفوریک وفر و بردن آن درفلاکس کلرید آمونیوم ، دست یافت . موفقیت های تجاری فرایند گالوانیزه،از بین صدها روش موجود برای محافظت از خوردگی در ۱۴۰ سال گذشته ، به اثبات رسیده است.
گالوانیزاسیون به روش غوطه وری گرم ، فرایندی برای ایجاد پوشش روی بر سطح آهن یا فولاد با فرو بردن آن در حمامی حاوی روی مذاب ، می باشد . سادگی پروسه گالوانیزه ،یکی از مزایای بارز این روش به سایر روش های محافظت در برابر خوردگی است . مقاومت به خوردگی ورق های فولادی با فرایند پوشش روی ایجاد می گردد و متناسب با ضخامت پوشش . روی و شرایط محیطی می باشد.
مقاومت به خوردگی این محصولات را می توان با رنگ کردن یاپوشش کویل بالا برد . روش گالوانیزاسیون با روش غوطه وری گرم ،بیش از هر روش دیگری فولاد را در برابر خوردگی محافظت می کند گالوانیزاسیون با روش غوطه وری گرم یا محافظت مرزی یکی از قدیمی ترین و پر استفاده ترین روش ها در محافظت از خوردگی می باشد که از طریق ایجاد یک لایه محافظ بین الکترولیت در محیط و فولاد یا آهن عمل می کند.
از مهمترین خواص این لایه محافظ،چسبندگی آن به فلز پایه و مقاومت به سایش آن می باشد.
فرایند گالوانیزه ،بیش از یک لایه محافظ می باشد ،این لایه در حقیقت جزیی از سطح فولاد می گردد که نسبت به فولاد زیر لایه، آند می باشد .چون روی با محیط اطراف واکنش می دهد و پوشش گالوانیزه به طور پیوسته تغییر می کند.
روی با محیط اطراف برای تشکیل یک لایه محافظ اکسید روی ، هیدروکسید روی و کربنات روی ، واکنش می دهد .کربنات روی با مرور زمان به صورت یک زمینه مناسب برای رنگ کردن ، عمل می کند.
پوشش روی به دو صورت زیر از زیر لایه محافظت می کند:
 تشکیل پیوند های متالورژیکی بین پوشش و زیر لایه ، که به صورت لایه محافظ عمل می کند ۱-
 پوشش برای محافظت از زیر لایه خود را فدا می کند ۲-
بعلاوه ، گالوانیزه کردن برای محافظت آهن و فولاد بدلیل هزینه کم ، راحتی کاربرد ، راحتی تعمیرات و نگهداری مطلوب می باشد .بسیاری دیگر از روش های استفاده از روی برای جلوگیری از خوردگی بکار می رود مانند پوشش های فدا شونده که با عنوان محافظت کاتدی شناخته می شوند ، و یا رنگ های غنی از روی،که هیچ کدام از این روش ها نمی توانند با گالوانیزاسیون با روش غوطه وری گرم رقابت کنند

 

ضخامت پوشش های گالوانیزه

استانداردهای متفاوتی مینیمم ضخامت پوشش های گالوانیزه را تعیین می کنند.مینیمم ضخامت پوشش توسط گالوانیزه کنندگان تعیین می شود
مهمترین فاکتورهایی که ضخامت و ظاهر پوشش گالوانیزه را تحت تاثیر قرار می دهد عبارتند از:
ترکیب شیمیایی فولاد  
شرایط سطحی
کار سرد انجام شده روی فولاد قبل از گالوانیزه
زمان غوطه وری در حمام
نرخ خارج کردن از حمام
متالورژی فرایند گالوانیزه
نرخ سرد کردن فولاد  
ترکیب شیمیایی فولادی که گالوانیزه می شود ،بسیار مهم است ، به عنوان مثال ، مقدار سیلیکون و فسفر موجود در فولاد شدیدا ضخامت و ظاهر پوشش گالوانیزه را تحت تاثیر قرار می دهد .مقدار ۰.۰۴ % سیلیکون یا بیشتر و یا مقدار ۰.۰۵ % فسفر یا بیشتر در فولاد منجر به ضخیم شدن پوشش می شود ،که شامل آلیاژهای آهن –روی می باشد.
کربن ، سولفور و منگنز موجود در فولاد اثر کمی در ضخامت پوشش گالوانیزه دارد.

تاثیر سیلیکون در ضخامت پوشش
ترکییات مشخصی از فولاد رشد لایه آلیاژی آهن _ روی را تشدید می کند که در نهایت پوشش گالوانیزه که شامل آلیاژهای روی_آهن می باشد به جای ظاهری درخشان ، خاکستری تیره و مات می باشد مقاومت به خوردگی این پوشش خاکستری تیره و مات معادل مقاومت به خوردگی پوشش گالوانیزه با ظاهر درخشان ، می باشد.
از آنجاییکه واکنش گالوانیزه یک فرایند نفوذی است ، بالا بودن دما و یا طولانی شدن زمان غوطه وری منجر به تشکیل لایه های آلیاژی ضخیم تری می شود، مانند سایر فرایند های نفوذی ، در مراحل اول واکنش سریع پیشروی کرده و در ادامه با رشد لایه های آلیاژی وضخیم تر شدن آنها سرعت آن کاهش می یابد.
طولانی تر شدن زمان غوطه وری از یک حد مشخص، تاثیر زمان ،ناچیز می باشد . در گالوانیزه کردن فولاد هایی که بیش از ۰.۰۴ درصد سیلیکون دارند ، فرایند گالوانیزه به طور مشخصی ، تغییر می کند.
ضخامت خارجی ترین لایه روی شدیدا به نرخ خارج کردن نمونه از حمام روی بستگی دارد . سریع خارج کردن نمونه از حمام روی ، منجر به ضخیم تر شدن پوشش روی می گردد .برای تطبیق با استانداردهای خاصی ,برای اندازه گیری ضخامت پوشش نیاز است که چند نقطه از آن اندازه گیری شده و سپس میانگین آنها ضخامت نهایی پوشش در نظر گرفته شود.

ورق گالوانیزه صنعتی

آبسردکن آنی آدمک

حداکثر آب خنک قابل ارائه در یک ساعت در اصطلاح ظرفیت سرمایش دستگاه آبسردکن نامیده می شود. 

این ظرفیت بسته به نوع و کیفیت دستگاه آبسردکن متفاوت می باشد. وجود محدودیت در سیستم سرمایش از جمله معایب دستگاه های آبسردکن قدیمی بود. این مشکل سبب می گردد در ساعات شلوغ روزهای گرم سال، افراد با مراجعه به آبسردکن ، آب گرم بنوشند.
همانطور که گفته شد آبسردکن های قدیمی از یک مخزن جهت خنک کردن آب بهره می برند. در بالای مخزن یک شناور تعبیه شده است. با برداشت آب از آبسردکن شناور مخزن پایین آمده و آب گرم وارد مخزن می گردد در نتیجه دمای کلی آب بالا می رود. از طرفی سیستم سرمایش جهت خنک کردن دوباره آب داخل مخزن شروع به کار می کند. البته فرآیند اختلاط آب گرم و سرد بسیار سریعتر از فرآیند انتقال حرارت و خنک شدن آب به وقوع می پیوندد. لذا در صورتی که افراد زیادی ، در زمان کوتاهی به آبسردکن مراجعه کنند فرآیند گرم شدن آب از فرآیند سرد شدن ( که نیاز به زمان دارد ) پیشی می گیرد. یکی از راهکارهایی که برای کوتاه کردن زمان خنک شدن بکار می رود افزایش توان سیستم سرمایش است که متاسفانه منجر به مصرف بی رویه برق می گردد بدین ترتیب دستگاه های قدیمی حتی قادر نیستند ظرفیت اعلام شده توسط سازندگان را به طور پیوسته تحویل دهند.
با توجه به نحوه عملکرد آبسردکن آنی ، همیشه مقداری انرژی جهت خنک کردن آب مصرفی به صورت ذخیره وجود دارد. این مقدار انرژی بسته به ظرفیت دستگاه از چند ساعت تا چند هفته می تواند عملیات خنک کردن آب مصرفی را به طور پیوسته به انجام برساند. این گونه است که با مصرف پی در پی از آبسردکن آنی ، آب گرم نمی شود. و همگان فارغ از تاخر و تقدم در مراجعه به آبسردکن آب سرد می نوشند.

 


ظرفیت آبسردکن آنی